Fitverstas
yhteistyökumppani

Palkittu ja arvostettu franchisingketju - ainoana alallaan Suomessa!

Fitverstas Oy on kannattava keskitetysti toimiva valmennusketju, joka tarjoaa asiakkailleen kehittymismahdollisuudet ja vapauden, yhteistyöverkoston, menestystä ja onnistumisia sekä tärkeitä hyvinvoinnin tuotteita ja palveluita - nopeasti ja mukavasti verkon kautta. 

Klikkaa Fitverstaan artikkeleihin tästä.

_blank_blank_blank
BodyFysio
yhteistyökumppani

Bodyfysion tavoite on katsoa asioita pintaa syvemmältä ja löytää pysyviä ratkaisuja. Työnkuvamme on nimemme mukaisesti salitreenauksen, fysioterapian ja valmennuksen parhaiden puolien yhdistämistä.

Juhani Taivela

Hieroja, 2003
Fysioterapeutti, 2006
OMT-fysioterapeutti, 2013
Fitnessvalmentaja, 2018

Sanna Eloranta

Fysioterapeutti, 2002
Työfysioterapeutti, 2009
Ravintovalmentaja / fysiikkavalmentaja, 2012 - 2016
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti /psykofyysisen psykoterapian perusopinnot 2016-2019
Fitnessvalmentaja, 2018

Klikkaa BodyFysion artikkeleihin tästä.

_blank
Jukka Mäennenä
yhteistyökumppani

Jukka Mäennenä on Tampereella toimiva voima- ja fysiikkavalmentaja. Valmennustyön ohella hän on kirjoittanut tavoitteellisesta harjoittelusta yli 10 vuoden ajan super-sets.com -sivustolle. Oman blogin ohella hän on tehnyt runsaasti kirjoituksia muille sivustoille ja alan lehtiin. Jukka toimi myös syksyllä 2020 julkaistun Voimaharjoittelu – teoriasta parhaisiin käytäntöihin -kirjan päätoimittajana, mikä kokoaa kaikki tavoitteellisen voimaharjoittelun oleelliset osa-alueet yksiin kansiin nimekkään vieraskirjoittajalistan avustuksella.

Www:ssä Jukan tavoittaa seuraavista paikoista:
 
Instagram: @Jukka4130

Klikkaa Super-sets.comin artikkeleihin tästä.

_blank_blank_blank
CompacFit
yhteistyökumppani

Meillä jokaisella on käytössämme maailman hienoin harjoittelulaite - oma kehomme. Opetellaan käyttämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla! CompactFitin palveluista löydät Jukka Rajalan kehittämät Suomen monipuolisimmat verkkovalmennukset ja ohjaajakoulutukset, jotka kaikki noudattavat toiminnallisuuden filosofiaa... 

Uskomme vakaasti aktiivisen elämänlaadun ihmeitä tekevään voimaan ja haluamme tarjota siihen parhaan mahdollisen tietotaidon ja tarvittavan välineistön harjoittelun toteutukseen!

Klikkaa CompactFitin artikkeleihin tästä.

_blank_blank_blank
Tomi Takamaa
Salille.com

Tomi on 43-vuotias elämäntapakuntoilija ja Salille.com-sivuston perustaja ja vetäjä. Tomi on viettänyt elämästään kuntosalilla yli 25 vuotta ja keskustelupalstat on tullut Tomille tutuiksi jo 2000-luvun alkuvuosina. Tomi on tehnyt oikeitakin toimittajan töitä ProBody-lehden päätoimittajana vuosina 2012–2016. Sitä ennen Tomin päävastuu Iltalehdellä yli kolmen vuoden ajan oli keskustelupalstat. Tomin tavaramerkkejä ovat tuntumatreenauksen lisäksi suorat mielipiteet, outo huumori ja kulmakarvojen heiluttelu.

Klikkaa Tomin artikkeleihin tästä.

_blank_blank_blank
Jaa