Utti Hietala
valmentaja / bodymunkki

Utti "Hulkki" Hietala on pitkän linjan naturaalikehonrakentaja, valmentaja ja bodausnörtti. Utin valmennettavien meriittilistalla on lukuisia SM-, PM- ja EM-mitaleita.

Utin kilpaura vuosina 2006–2018 piti sisällään yhteensä 24 kilpailua, joista parhaat meriitit:

- Classic Bodybuilding 3x SM-overallvoittaja
(2008, 2012, 2018)

- 2011 Classic Bodybuilding +180 cm PM-voittaja

- 2011 Classic Bodybuilding +180 cm MM-6

- 2018 Classic Bodybuilding +180 cm PM-2

- 2018 Games Classic Bodybuilding +175 cm MM-5

Klikkaa blogiin tästä.

_blank_blank
Markku Tikka
valmentaja

Markku ”Sensei” Tikka on 38-vuotias ammattivalmentaja, joka ohjaa ja valmentaa tavoitteellisia treenaajia aloittelijoista aina kilpatasolle asti. Hän on toiminut valmentajana vuodesta 2008 lähtien ja harrastanut itse kuntosalitreeniä jo yli 20 vuoden ajan. 

Markku tunnetaan enemmän kehonkoostumuksen muokkaamiseen erikoistuneena valmentajana, mutta myös voimavalmennuksesta löytyy vahva tietotaito sekä kokemuspohja, niin salitreenaajien kuin eri lajien urheilijoidenkin keskuudesta. Omalta kilpataustaltaan hän on Classic Bodybuilding SM-mitalisti sekä kokenut raw-voimanostaja.

Klikkaa blogiin tästä.

_blank_blank_blank
Juho Murtonen
valmentaja

Juho Murtonen on 28-vuotias valmentaja ja ”esteettisten voimalajien” harrastaja sekä kilpailija. Juhon suurin intohimo kohdistuu kehonkoostumuksen muokkaukseen ja suorituskyvyn kehittämiseen. Lähestymistapa valmentamiseen on jatkuva oppiminen, niin tutkimusten kuin käytännön kokemuksien kautta. Nuoresta iästään huolimatta Juho on toiminut täyspäiväisenä valmentajana yli viiden vuoden ajan, toki samalla jatkuvasti kouluttautumalla. Tunnetaan myös Finnish Physique Academyn toisena valmentajana sekä hyvinkin osa-aikaisena tubettajana. 

Klikkaa blogiin tästä.

_blank_blank_blank
Tino Mäkelä
Ft, Ttm

Tino on 33-vuotias jyväskyläläinen fysioterapeutti, varttia vaille valmis terveystieteiden maisteri (fysioterapian opettajankoulutus) ja raskaan raudan rakastaja. Vapaan tieteen ja tiedon ystävänä tavoitteena on levittää terveystieteellistä ilosanomaa jokaiselle kuulijasta ja lukijasta riippumatta.

Sidonnaisuudet: ei sidonnaisuuksia.

Klikkaa blogiin tästä.

_blank_blank
Juha Hulmi
lihastohtori

Juha Hulmi on suomalainen liikuntatieteilijä, tietokirjailija ja bloginpitäjä. Lihastohtori-blogissaan hän käsittelee treenaamista tutkimustiedon pohjalta. Koulutukseltaan hän on liikuntatieteiden tohtori. Hulmi jakaa näyttöön perustuvaa tietoa treenistä, ravinnosta, lihaksista, terveydestä ja fysiologiasta.

Klikkaa blogiin tästä.

_blank_blank_blank
Jaa