Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Mikä Salille.com on?

  Salille.com on uusi suomalainen kuntoilu- ja hyvinvointisivusto, jonka aihealueet painottuvat kuntosali- ja voimaharjoitteluun, unohtamatta kuitenkaan toiminnallista harjoittelua, ravintoartikkeleita, blogeja ja videoita. Salille.comin ydinajatus on tuoda maamme liikunta- ja hyvinvointialan huippuosaajien artikkelit ja videot luettavaksi ja katsottavaksi saman sivuston alle.

  Salille.comia pyörittää Salillecom oy ja sen päätirehtöörinä huseeraa Tomi Takamaa.

  Tässä videossa on tiivistetty oikeastaan kaikki tarpeellinen, jos et halua lukea koko FAQ-osiota:

   

  Jaa
 • Kuka/ketkä tuottavat sisällön?

  Sisällön julkaisut kokoaa ja julkaisee Salille.com. Etusivun aloitusvaiheen sisällön on tuottanut Salille.comin nimekkäät bloggaajat ja avustajat. Sisältöä palstan etusivulle voi kuitenkin tuottaa kuka tahansa. Käyttäjät voivat lähettää sisältöä julkaistavaksi joko teksti- tai videomuodossa tai miksei vaikkapa molemmissa. Salille.comin etusivun automatisoitu julkaisu- ja syötejärjestelmä mahdollistaa myös esimerkiksi kokonaisen YouTube-kanavan linkkaamisen automaattiseksi RSS-syötteeeksi. Haluatko YouTube-kanavallesi tilaajia? Hienoa – voimme julkaista kanavasi, mikäli sisältö on hyvää ja se sopii palstan teemaan!

  Jaa
 • Pitääkö teille siis tehdä ilmaiseksi sisältöä?

  Ei missään nimessä. Salille.com-sivustolle lähetetyn sisällön ei ole pakko olla eksklusiivista eli sen ei tarvitse olla tehty ainoastaan/yksinoikeudella Salille.comia varten. Jos siis olet kirjoittanut vaikkapa pari vuotta (tai viikkoa) sitten mielestäsi hyvän blogitekstin tai kuvannut havainnoillistavan/hyödyllisen treenivideon, mutta haluaisit sille laajemman lukija/katsojajoukon, voit lähettää sen meille julkaistavaksi. Jos juttu tai video on julkaisukelpoinen, se julkaistaan etusivulla. Vaihtoehtoisesti, kun kirjoitat uuden tekstin tai kuvaat uuden YouTube-videon, voit linkata sen samalla myös meille julkaistavaksi. Todennäköisesti linkkaat sen joka tapauksessa myös somekanaviisi, koska haluat sille enemmän klikkauksia ja katselukertoja, joten miksi et linkkaisi sitä samalla myös meille?

  Joka kuukauden paras sisällöntuottaja saa Puhdistamon 100 € arvoisen tuotepaketin. Kuulit oikein. Eikä kyseessä ole arvonta, vaan jos olet kova tuottamaan/lähettämään meille laadukasta sisältöä, saat tuotepalkinnon.

  Jaa
 • Mitä sisällöntuottaja tästä hyötyy?

  Salille.com haluaa tukea alan pienyrittäjiä, kuten personal trainereita, hierojia, fysioterapeutteja jne. mahdollistamalla heidän tuottamansa materiaalin levittämisen keskitetysti saman sivuston alla ja keskitetylle lukijaryhmälle. Sivusto pysyy vilkkaana ja monipuolisena, ja sisällöntuottajat saavat tuoda ilmaiseksi osaamistaan esille. Lisäksi sisällöntuottajat saavat linkata sivustonsa/somensa juttujen ja/tai videoiden yhteyteen.

  Jaa
 • Videoni on linkattu sivullenne – poistakaa se

  Poistamme videosi tuota pikaa, kun lähetät sähköpostia osoitteeseen info@salille.com ja pyydät poistoa. Pahoittelumme uusista klikeistä ja katselukerroista. Videon upotus on mahdollista estää myös videon asetuksista, wink-wink.

  Jaa
 • Miten teihin saa yhteyden?

  Joko palautelomakkeen kautta tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla info@salille.com

  Jaa
 • Minulla on treeni- ja ravintoaiheisia kysymyksiä, joihin haluaisin vastauksen

  Onneksi Salille.comilla on oma keskustelupalsta! Se löytyy osoitteesta keskustelu.salille.com tai vielä nopeammin klikkaamalla tästä.

  Jaa
 • Miten saan YouTube-kanavani viikoksi tuohon etusivun syötteeseen?

  Jos tuotat laadukasta sisältöä (Salille.comin mielestä), voit ottaa yhteyttä ja pyytää saada YouTube-kanavasi etusivulle.

  Jaa
 • Miten saan Instagram-kuvani tuohon teidän etusivun Instagram-syötteeseen?

  Se on helppoa – tägää treeni tai ravintoaiheinen IG-kuvasi tästä edes hashtagilla #salillecom ja kuvasi näkyy automaattisesti etusivun IG-syötteessä noin 15 minuutin viiveellä.

  Jaa
 • Haluan kokonaan oman Salille.com-blogin!

  Jos tuotat laadukasta sisältöä (kuten esimerkiksi Markku Tikka), saatat hyvinkin saada oman blogin.

   

  Jaa
 • Olen lähettänyt sisältöä, mutta sitä ei ole julkaistu

  Onko lähettäminen onnistunut? Salille.com pidättää oikeuden julkaista tai olla julkaisematta video- tai tekstisisältöä. Todennäköisesti tulemme julkaisemaan suuren osan meille lähetetystä sisällöstä, mutta emme varmasti ihan kaikkea. Jos sisältö on hankalasti luettavaa, tasoltaan heikkoa tai se koostuu lähinnä mainoksista, voimme jättää sen kokonaan julkaisematta.

  Jaa
 • Minulla on vaate/lisäravinne/salivarusteyritys ja haluan mainostaa sivustollanne

  Suunnitelmamme mukaan Salille.com tulee toimimaan ensimmäisen 2–4 kuukautta ilman varsinaisia mainostajia. Kun sivusto on löytänyt yleisönsä ja mahdollisesti saavuttanut suosiota, voidaan varsinaisesta mainostuksesta keskustella uudestaan, koska odotukset ja kokonaiskuva ovat silloin jo selkeämmät.

  Jaa
 • Jaa