Salille.comin YouTube-kanava uudistui täysin

Lukuaika: 2 minuuttia

youtube vinopenkki


Salille.comin YouTube-kanava uudistui täysin

En halua valehdella. Olen pettynyt itseeni. Pettynyt siihen, että Salille.comin YouTube-kanavalla on vasta reilut pari sataa tilaajaa. Mutta syytän tästä itseäni. Tein kaiken väärin. Ihan kaiken. Kun Salille.com aukesi reilut kolme viikkoa sitten, YouTube-kanavan videoista oli alussa 6 tai 7 julkista ja loput piilotettuina, koska halusin kävijöiden rekisteröityvän keskustelupalstalle, jossa sitten olisi vasta mahdollisuus nähdä kaikki videot soittolistojen muodossa.

YouTube – nuorille helppoa, setämiehille ei niinkään!

Olen myös märkäkorva, mitä tulee YouTuben ja tubettamisen hienouksiin, otsikointiin, thumbnaileihin ja oikeastaan kaikkeen sellaiseen, joka tekee kanavasta kiinnostavan. Ajattelin hölmönä, että 60 ilmaista suoritustekniikkavideota riittäisi sellaisenaan vetämään massiiviset katsojamäärät videoille.

Miten väärässä olinkaan.

Mutta virheistä on opittu, thumbnailit on nyt käytännössä katsoen jokaisessa videossa, videoiden hashtageja (piilotettuna oletuksena) on viilattu, ja mikä parasta – kaikki videot ovat nyt julkisina. Ei 43-vuotias voi tällaisia tajuta ennen kuin kantapään kautta! Toki olisi kiva, jos jengi siitä huolimatta rekisteröityisi keskustelupalstalle! Ja tulihan siellä 500 rekisteröityneen käyttäjän raja täyteen.

Annan kaikille lämpimät suositukseni videoista ja suosittelen ehdottomasti poimimaan tekniikoista parhaat päältä. Voisin luvata, että aika lailla jokainen saa lopulta ”jotain” kotiinviemisiksi videoista ja tehostuksia omaan treeniinsä. Laitoin peliin aika lailla parhaimman osaamiseni, vaikkakin naamasta välillä näkyy, että se ei ollut ihan helppoa koko viime kesän kuumimpana päivänä!Videoilla on liikkeiden lisäksi myös tutoriaalivideot rinnan, pakaran ja selän aktivoinnista ennen itse liikkeitä. Lisäksi useassa liikkeessä paneudutaan – ei pelkästään yleispäteviin pikaohjeisiin – vaan pintaa syvemmältä myös vaikeampien liikkeiden tekniikoihin. Kuten alla oleva yhden käden kulmasoutu.


Jos katsot näistä yhden videon, se voisi olla tämä alla oleva, sillä näen joka ainut päivä, miten 95 % tekee smith-pystypunnerruksen tekniikalla, jossa ala-asennossa kyynärpää kääntyy taakse ja aiheuttaa isolla todennäköisyydellä ennen pitkää kipuja!

 

Ja loppuun klassikko: ”Jos tykkäsit, muista painaa yläpeukkua ja tilata kanava!”

 

https://www.youtube.com/c/Salillecom

 

Keskustele artikkelista keskustelupalstalla

Jaa