Takamaa: ”Liver King” paljastui valehtelevaksi paskakasaksi

Lukuaika: 1 minuutti


Liver King ja sadan miljoonan dollarin huijaus

Brian ”Liver King” Johnson on noussut viimeisen vuoden aikana suureen somesuosioon. Muun muassa raakaa maksaa päivittäin syövällä Liver Kingillä on Instagramissa 1,7 miljoonaa seuraajaa ja YouTubessa 217 000 tilaajaa.

Liver King on väittänyt lukuisat kerrat olevansa life time -naturaali. Tämä tarkoittaa sitä, ettei hän ole omien sanojensa mukaan koskaan edes kokeillut suorituskykyä lisääviä aineita. Liver King on tehnyt yrityksellään väitetysti yli 100 miljoonaa dollaria myymällä muun muassa lisäravinteita ja kirjoja, jotka perustuvat valheelle, jonka mukaan Liver King olisi saavuttanut fysiikkansa naturaalina ilman kiellettyjä aineita.

Liver Kingin korttitalo on kuitenkin sortumassa, kun supersuositun More Plates More Dates -sivun Derek on tehnyt pitkän YouTube-videon, jossa paljastetaan yksityiskohtaisesti massiiviset määrät hormoneja, jotka todellisuudessa näyttelevät suurta roolia Liver Kingin fysiikan takana. Miehen itsensä mukaan hän käyttää pitkästi yli 10 000 dollaria kuukaudessa hormoneihin.

Ei epäilystäkään, etteikö Liver King eläisi melkoisen askeettista ”paleo lifestyle” -elämää, söisi raakaa lihaa ja käyttäisi isoa osaa viikosta treenaamiseen. On täysin eri asia käyttää todellisuudessa suorituskykyä lisääviä aineita ja pitää se vain omana tietonaan kuin valehdella toistuvasti ja antaa ymmärtää, että noudattamalla näitä maksullisia ohjeita, sinullakin on mahdollisuus näyttää tältä vielä yli nelikymppisenä.

Osa luultavasti odottaa Liver Kingin haastavan More Plates More Dates -sivuston Derekin (tämän miehen sukunimi on tuntematon!) oikeuteen. Itse odotan enemmin Liver Kingin systemaattisen kusetuksen kohteeksi joutuneiden joukkokannetta.

Ja koska moni oikeasti kysyy, että ”luuliko joku OIKEASTI tämän olevan naturaali?” Niin vastaan, että luuli. Todella moni ”tavis” ei ymmärrä hönkäsen pöläystä siitä, mikä on mahdollista saavuttaa naturaalina ja mikä ei.

Katso More Plates More Dates -sivuston paljastusvideo tästä:


Keskustele artikkelista keskustelupalstalla

Jaa