Keskustelupalsta saa uuden teeman huomenna – näin otat sen heti käyttöön

Lukuaika: 2 minuuttia


Keskustelupalsta saa uuden upean teeman – näin otat sen heti käyttöön

17.7.2021 22:01

Salille.com-keskustelupalstan nopea toimivuus, käytettävyys ja visuaalinen ilme sai paljon kehuja – ja toki myös jonkin verran kritiikkiäkin. Toinen tykkää vaaleasta teemasta ja toinen tummasta – vähän niin kuin leipien kanssa.

Palstan alkuperäistä teemaa on pystynyt muokkaamaan paitsi myös tumman ja vaalean teeman osalta, mutta myös taustakuvan osalta. Uusi Carbon-teema laittaa kuitenkin muokkaamisen ja palstan visuaalisuuden täysin uudelle tasolle. Paitsi että Carbonissa voi valita itse haluamansa taustakuvan (esiasetetuista kuvista toki), jokaisen on mahdollista myös muuttaa värimaailmaa haluamallaan tavalla.


Yllä: Carbon-teeman muokkausnipukka on kellon oikealla puolella.


Ja siitä aukeaa tällainen näkymä (yllä)


Yllä: Carbon-teema on muokattavissa sekä värimaailman että taustakuviensa osalta. 


Uusi teema asetetaan kaikille huomenna aamusta. Jos haluaa pitäytyä vanhassa (sivusto ollut reilun vuorokauden auki!) teemassa, se on mahdollista.


Haluamansa teeman voi valita sivun alareunasta:Tällä hetkellä oletusteema on Tumma teema, mutta huomisesta eteenpäin Carbon, ja kuten sanottua, tuosta asetuksesta voi huomenna aamulla jatkaa joko tumman tai vaalean teeman käyttöä, jos Carbon ei miellytä.Alla: tumman (ja vaalean) teeman muokkausnipukka löytyy sivun oikeasta yläreunasta niin ikään kellon oikealta puolelta:

Keskustelupalstalle: https://keskustelu.salille.com/

Jaa